AANBOD

Je werkt in of aan een organisatie, die groter en bekender mag worden. Om echt of nog meer impact te maken. Daarvoor zoek je een strateeg, sparring partner en ervaringsdeskundige die alles weet van positionering en profilering. Die mensen in bewegen kan brengen via marketing & communicatie. Iemand die zakelijk succes en menselijkheid verbindt.

Meer lezen

Als coach werk ik graag met senior leiders en ondernemers die impact hebben op hun bedrijf. En met mensen die willen bijdragen aan de wereld. Mensen die niet alleen gaan voor meer resultaat, maar dat ook op een zinvolle manier willen doen die voldoening geeft. In verbinding met zichzelf, de mensen om hen heen en de wereld.

Meer lezen

Een keynote over business as a force for good en merken met een mooie missie? Een presentatie over verbinding tussen mensen en merken? Of over de waarde van mensgerichtheid voor je (commerciële) organisatie? Call me! Ook als je een vriendelijke én doortastende dagvoorzitter nodig hebt of een warme, professionele voice over. Ik spreek graag en met liefde.

Meer lezen