Waarden

Deze waarden zijn mijn kompas: ze komen overal terug in mijn leven en werk en geven me richting.

Betekenisvol

Het gaat ergens over. Elke organisatie, elk merk, elk mens heeft een rol en is een bijdrage. We maken deel uit van een grotere wereld. Die verantwoordelijkheid voel ik en van daaruit ben ik van betekenis voor merken en mensen. Ik werk graag samen met goed-doeners. Van de thema’s menswaardigheid, een inclusieve samenleving en vrede & veiligheid ga ik ‘aan’.

Compassie

Groeien gaat met vallen en opstaan. Dan ontdek je wie je óók bent, in je onvermogen, onhebbelijkheden en niet weten. Ik sta naast je en ben er voor je, ook op die momenten. Ik bied je warmte en support. Een zachte aanmoediging. En als er iets te vieren valt, sta ik achter je te juichen. Van mens tot mens.

Stevig

We hebben allemaal een innerlijke kracht die altijd aanwezig blijft. Een bron van wijsheid en vertrouwen. Op die ondergrond, op elkaar kunnen we bouwen. Ik zie wat dat in jou is.  En jij kunt ook bouwen op mij.

Essentie

De essentie, daar gaat het me om. In alle eerlijkheid weten: waar is het om te doen? Hierin kom je thuis. Dat durven kiezen vraagt ook bereidheid tot eenvoud: het gaat om ‘echtheid & genoeg’, niet om ‘opsmuk & steeds meer’. Dat geldt voor merken en mensen.

Verbinding

Samen kom je verder. Ik groei in verbinding met anderen. Verbinding is de plek waar ik tot leven kom. Het is de ruimte tussen mensen waarin van alles mogelijk is. We doen/ ik doe het wel zelf, maar niet alleen.